CRYWOLFGANG

De band is te typeren als een stevige bluesband met uitstapjes naar (blues)rock. Wij noemen het Powerblues. Klassiekers als Love In Vain (Robert Johnson 1937) zijn echter ook een vast onderdeel van het programma. Variatie dus, welke wordt aangepast aan het publiek. Belangrijkste invloeden en herkenbaar in het geluid van de band zijn bluesgiganten als [...]

LITERAIR CAFE

Gasten in het Literair Café van maandag 16 december zijn schrijfster Manon Uphoff en dichteres Asha Karami. Verder zijn er bijdragen van Mas Papo, Pieter Bas Kempe, Marita Coppes en Herman Krans. De avond wordt gepresenteerd door Eke Mannink. Plaats van handeling is opnieuw Café De Deur. B-FM verzorgt een radiostream.  Manon Uphoff Manon Uphoff [...]

RATATOUILLE EINDEJAARS PUBQUIZ

Café de Deur en QuizMasters Gerbrand Pot en Wilco de Jong presenteren op zondag 22 december 2019 de RATATOUILLE EINDEJAARSQUIZ met vragen over o.m. gasten uit Ratatouille, muziek, algemene kennis, kunst & cultuur, Zutphen-kunde en wat er gebeurde in 2019. Stel jouw eigen team samen van 3 personen en schrijf je in!! (kosten € 15,- per [...]

DE DEUR LIVE: OUT OF THE BLUE

Café De Deur Turfstraat 1, Zutphen

Out of the Blue is een band uit Zutphen die officieel gevormd is in februari 2019. De muzikanten zijn tussen de 15 en 18 jaar oud en zitten allemaal op het voortgezet onderwijs (Isendoorn College in Warnsveld).

LITERAIR CAFE ZUTPHEN: TWEE DEBUTERENDE DICHTERS

Café De Deur Turfstraat 1, Zutphen

Literair Café Zutphen opent het nieuwe jaar op maandag 20 januari met fonkelnieuwe poëzie. Meity Völke en Sabine Kars komen beiden over hun onlangs verschenen debuutbundel praten.

THE FULL CIRCLE

Café De Deur Turfstraat 1, Zutphen

The Full Circle is een formatie van zes muzikanten die allemaal hun sporen in de muziek hebben verdiend. Door jarenlange ervaring presenteert de band op hoog niveau. Dat geldt voor de muziekkeuze en de unieke harmonie van de stemmen.

LITERAIR CAFE ZUTPHEN

Café De Deur Turfstraat 1, Zutphen

LITERAIR CAFE ontvangt schrijvers Marian Guensberg (Held Zonder Vaderland) en Mark Boog (Liefde In Tijden Van Brand). Daarbij: Sander Grootendorst interview Miriam Guensberg • Eke Mannink ondervraagt Mark Boog • Pieter Bas Kempe presenteert • Hans Heesen doet de vergeten schrijver • Mas Papo ging naar de HAND

VAN SWIETEN BAND

Café De Deur Turfstraat 1, Zutphen

6 koppige formatie cover band uit Zutphen. Muziek o.a. blues rock denk aan b.b.King, Eric clapton,j.j. Cale,David Bowie enz. De band bestaat uit Inge en Nancy (zang), Jos (gitaar), Koen (gitaar), Rob (bas) en Rob v S. (drums).

LITERAIR CAFE ZUTPHEN

Café De Deur Turfstraat 1, Zutphen

***** AFGELAST ***** Maandag 16 maart ontvangt Literair Café Zutphen als gast Multatuli-biograaf Dik van der Meulen en schrijver/dichter Rodaan Al Galidi. Verder zijn er bijdragen van onder meer Eke Mannink, Pieter Bas Kempe en Oliver Gee. De avond wordt gepresenteerd door Hans Heesen.

TEXAS DRIFTERS

***** AFGELAST ***** Samenstelling van de band: Pam Jones zang, John Mulder zang en accordeon, Rene Lodewijks Solo gitaar, Fred Spekle drums, Gerard Scholten zang en toetsen, Carla Wassenaar bas en Jos Sleijster zang en slaggitaar. De band bestaat ongeveer 2 jaar en we spelen pittige country music uit de jaren '90.