Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Je bent nooit te jong voor de blues! Luister maar naar The Tambles! Ruben (zang en ritmegitaar), Freek (sologitaar), Jim (basgitaar) en Tijs (slagwerk) grijpen je bij de strot en knijpen tot de tranen je in de ogen staan! Maar van geluk dan, hè! Want sinds het midden van de jaren ’60 heb je geen band meer gehoord, die die maximum r&b zo fris en fruitig rockt als dit kwartet!

In thuisstad Gouda tiert de Tamblemania reeds welig, maar ook buiten de stadsgrenzen slaat de Tamble-itis genadeloos om zich heen. Naast talloze optredens in den Lage Landen, speelden The Tambles in 2013 de Kunstbende Zuid-Holland plat en behaalden de halve finale van de Unicef Talent Battle. In 2014 wonnen ze op het Metropolis Festival de Lekker Bezig-bokaal en waren ze live bij Jim Vorwald op 3FM.

En dat was nog maar het begin, want in maart 2015 laten The Tambles hun eerste 12” vinyl EP op je los. Dus begin maar vast te gillen. En te dansen.

Wat betreft rauwe rhythm & blues kennen The Tambles hun geschiedenis en hebben ze de toekomst!

“Heel lekker!’ – Jim Vorwald, 3FM

“Vintage gitaarrock in de stijl van de Stones en CCR. Mooi samenspel en rollende gitaarlicks.” – Lodewijk Hoebens, 3voor12

“De Stones kunnen eindelijk met een gerust hart met pensioen.” – Jerry Hormone

Ga naar de bovenkant