Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op Koningsdag speelt de band Nodox  in cafe De Deur in Zutphen. En dat voor het 3e achtereenvolgende jaar. In 2017 speelde Nodox voor het eerst in De Deur. Dat was een groot succes met een enthousiast publiek. Ewout, eigenaar van De Deur, vroeg direct na het optreden of Nodox in 2018 wederom in De Deur zou willen spelen. Natuurlijk wilde zij dat.  En dan nu in 2019 weer!

Nodox bestaat uit 4 ervaren en enthousiaste muzikanten, die in verschillende bands hebben gespeeld.  De naam Nodox is een samenvoeging van 2 andere bands: No Time en Maddoxs. Enkele leden van deze bands zijn een akoestische groep gestart begin 2013. Aanvankelijk met het doel om 2 keer per maand lekker akoestisch in een huiskamer samen muziek te maken. Maar van het een kwam het ander.  Eerst een optreden bij Vriese Music Palace in Doetinchem en later volgden er meer: in huiskamers, dorpshuizen, cafes,  restaurants en kleinere zalen.  

Nodox brengt voornamelijk muziek uit de jaren 60 en 70 ten gehore, en dat op een semi-akoestische wijze. Nummers van Rolling Stones, Beatles, JJ Cale, Eric Clapton, Willy Deville, Bonnie Raitt passeren de revue.  Nodox bestaat uit: Bert Nijenhuis (zang, gitaar, mandoline), Hans Lindeboom (gitaar, mondharmonica, achtergrondzang), Peter Wolters (basgitaar, achtergrondzang) en Jos Dammers (drums, achtergrondzang).

Website: www.nodox.nl

Nodox op Koningsdag in cafe De Deur te Zutphen, van 14.30 tot 17.30 uur.

Ga naar de bovenkant