Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Jazz & So brengt Jazz naar de Pub! Juicy ‘n’ Bluesy brengt ‘Old school entertainment for young people’ met de roots in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Het concert begint rond 15.00 uur en is gratis toegankelijk.
Naast Hans Driesten op zang, piano en gitaar en Peter Beemsterboer op drums bestaat Juicy ‘n’ Bluesy uit Carla Wassenaar op bass en Rob Neijenhuis op zang en gitaar. Hans en Peter hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de jaren ’70 in de roemruchte Apeldoornse bluesband Flavium. Verschillende albums in dat decennium leidde tot hun radiohit Nightlife begin jaren ’80, nadat de band in het live-circuit al een geduchte naam was.
Nu is er dan Juicy ‘n’ Bluesy, het kwartet dat op geheel eigen wijze blues-, soul- en countryklassiekers uit de vorige eeuw naar een zowel oud als nieuw publiek wil brengen. Want de muziek van Muddy Waters, Johnny Cash, Fats Domino en Sam Cooke is heden ten dage nog net zo relevant als toen deze gemaakt werd. Dit onder de muzikale leiding van multi-instrumentalist Hans Driesten, de man achter Nightlife. Zwoele balades worden afgewisseld met superswingende stukken waarbij de muzikale vrijheid én spanning voelbaar is.

Ga naar de bovenkant